Nieuw! Terugbelsysteem

08 augustus 2023

Om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze patiëntenzorg efficiënter te maken, hebben we besloten om vanaf woensdag 9 augustus een terugbelsysteem en aangepast keuzemenu in te voeren.


Dit systeem stelt u in staat om gemakkelijk contact met ons op te nemen, zelfs als onze lijnen op drukke momenten bezet zijn.


Hoe werkt het terugbelsysteem?

U belt ons gebruikelijke telefoonnummer.

Maak uw keuze uit het menu (zie hieronder).

U wordt gevraagd om jouw naam en telefoonnummer achter te laten.

Eén van onze medewerkers zal u dan op een later, afgesproken tijdstip terugbellen. Ons terugbelnummer is 0031 13 507 89 42.

Uiteraard hebt u ook altijd nog de keuze om te blijven wachten. Let wel, de wachttijd is hetzelfde als het terugbeltijdstip. U wordt dus niet sneller geholpen.


Het is belangrijk op te merken dat het terugbelsysteem niet bedoeld is voor spoedgevallen. Voor dringende oproepen blijven wij uiteraard steeds per direct bereikbaar.


NIEUW KEUZEMENU:

1 SPOED: u wordt doorverbonden met onze spoedlijn

2 HERHAALRECEPTEN: u wordt doorverbonden met een antwoordapparaat

3 ADMINISTRATIEVE VRAGEN of AFSPRAKEN BIJ DE ASSISTENTEN/PRAKIJKTONDERSTEUNERS: u hebt de keuze om teruggebeld te worden op een later tijdstip of te wachten in de rij

4 MEDISCHE VRAGEN of AFSPRAKEN BIJ DE HUISARTSEN: u hebt de keuze om teruggebeld te worden op een later tijdstip of te wachten in de rij

5 INTERCOLLEGIAAL OVERLEG: opgelet, deze lijn is enkel voor collega-zorgverleners

6 ANNULATIE AFSPRAKEN: u wordt doorverbonden met een antwoordapparaat


We streven ernaar om dit nieuwe systeem zo soepel mogelijk te laten verlopen en hopen dat deze toevoeging aan onze praktijk uw ervaring als patiënt zal verbeteren.

Terug naar overzicht