Nieuwsbrief zomer 2023

14 juli 2023

Beste patiënt,


Ondertussen is de vakantieperiode van start gegaan. Wij wensen je een fijne zomer toe. Aangezien ook onze medewerkers op welverdienende vakantie gaan en onze praktijk aldus een mindere bezetting zal hebben, zal onze balie op sommige momenten gesloten zijn. Uiteraard blijven wij steeds bereikbaar voor medisch zorgen.


Om alles vlot te laten verlopen tijdens de zomerperiode, zetten wij graag de werking van onze praktijk nog even op een rijtje.


Heb je een administratieve vraag of wil je een afspraak bij de assistent of praktijkondersteuner? Via je persoonlijk patiëntenportaal kan je zelf snel en eenvoudig een consult inplannen bij één van assistenten of bij de praktijkondersteuner. Tussen 8u en 12u kan je telefonisch terecht via het keuzemenu 3.


Heb je een medische vraag of wil je een afspraak bij de huisarts? Tussen 8u en 12u kan je telefonisch terecht bij één van onze huisartsen via het keuzemenu 4.


Wil je een herhaalrecept aanvragen? Dit kan je 24/7 doen via onze website, het patiëntenportaal of telefonisch via het keuzemenu 2.


Wil je langskomen aan de balie? Onze assistenten helpen je graag met documenten, attesten, het patiëntenportaal of Helena. Ook voor het afnemen van een urinestaal of andere specifieke vragen kan je bij hen terecht tussen 8u en 12u en tussen 14u30 en 17u. Let wel, tijdens de zomerperiode zal de balie omwille van de beperkte bezetting niet elke werkdag geopend zijn. Voor het maken van afspraken of het aanvragen van recepten, vragen we je dan ook uitdrukkelijk dit zoveel mogelijk telefonisch of digitaal te doen.

Met zomerse groeten,

Huisartsen en medewerkers van Praktijkhuis Baarle

Terug naar overzicht